woensdag 14 augustus 2013

Zeilmakerij Loosdrecht


Heeft u een boot in de omgeving van Loosdrecht, in een van de Loosdrechtseplassen?
En bent u op zoek naar een goed zeil voor de winter dat u eventueel ook gemakkelijk in de zomer kunt gebruiken?

Dan bent u bij Bootzeil aan het juiste adres.

Bootzeil heeft voor elke boot een gestandaardiseerd dekzeil ontwikkeld. deze zeilen kunnen vervolgens met een beetje maatwerk perfect passend voor uw boot gemaakt worden.

Zo heeft Bootzeil een afdekzeil gemaakt voor zeilboten.



Een dekzeil voor een zeilboot wordt gemakkelijk op maat gemaakt op locatie. de zeilmaker komt met het zeil bij u langs en tekent het zeil helemaal naar uw wensen af op uw boot. het zeil wordt vervolgens weer mee genomen naar de zeilmakerij in Haarlem. Bootzeil heeft de showroom in Loosdrecht, wanneer u meer wilt weten of wilt zien kunt u het best een afspraak maken. 0615439193 of stuur een email met een foto, het type en/of de lengte van uw boot naar regio2@bootzeil.nl. 

Bootzeil heeft ook een voordelig afdekzeil voor motorkruisers / motorboten ontwikkeld

Voor motorkruisers heeft bootzeil de Pampus lijn ontwikkeld, een groot, waterdicht, sterk, niet al te zwaar winterkleed. Bootzeil maakt niet eerst een mal. de mal is het zeil. Bootzeil neemt het afdekzeil meen naar uw boot, legt het over de boot en de constructie heen. het zeil wordt vervolgens rondom naar uw wensen en voorkeuren afgetekend en weer mee genomen naar de zeilmakerij. De zeilmakers maken het zeil helemaal op maat. Doordat Bootzeil het grootste deel van het zeil al gestandaardiseerd heeft scheelt het enorm in de kosten in vergelijking tot de traditionele zeilmaker. De Pampus lijn is geschikt voor motorboten en motorkruisers van 7 meter tot maar liefst 23 meter. 

Wilt u meer informatie over een afdekzeil voor uw motorboot. of voor een ander type boot. Bootzeil heeft een showroom in Loosdrecht en de zeilmakerij is gevestigd in Haarlem. Wij komen graag bij u langs om uw boot netjes in te pakken voor de winter. U kunt contact opnemen met Bootzeil via 0615439193 of stuur een email naar regio2@bootzeil.nl 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten