woensdag 21 november 2012

Boot zeilen sloep zeilen

1 Bootzeil voor, de sloep, de kajuitvlet, de consoleboot, een vissersboot en nog veel meer!


Bootzeil heeft voor alle sloepen een antwoord op vocht en vuil. Of het nu om een consoleboot gaat of om een Maril. Bootzeil heeft het afdekzeil voor uw boot. ook voor de Aquatico 19 heeft Bootzeil een afdekzeil. Voor de Langweerder Sloep heeft Bootzeil ook een dekzeil. Bootzeil is ooit begonnen in Amsterdam. Nadat de eerste bootjes in de grachten afgedekt waren met de eerste easy boatcovers werd het model verfijnd en verder door ontwikkeld. Doordat het ontwerp van het dekzeil is is blijven innoveren is het alsmaar gemakkelijker geworden om een dekzeil te bestellen en vervolgens zelf te installeren. Inmiddels is Bootzeil uitgestreken door heel Nederland. Het is gemakkelijk om een dekzeil te bestellen via de website of via een de 5 verschillende verkoop punten. 

Andere boten waar ook zeker een dekzeil van Bootzeil op past zijn: Aluminium sloep Anne, 
AdmiralsTender, Poolse reddingssloepen, Skager 660, Wato Sloepen, Waterspoor sloep, Victoria Sloep. Verder kan men ook een dekzeil op sommige kajuitboten zetten, ook zijn er andere creatieve oplossingen mogelijk met een Bootzeil. voor speedboten en motorkruisers heeft Bootzeil een ander zeil ontwikkeld. in dit artikel vindt men alleen maat Amstel UVX zeilen. Voor zeilboten heeft Bootzeil de Harlingen ontwikkeld. dit is een zeil met verschillende voorbereidingen zodat het mogelijkwordt het zeil binnen een weet te ontvangen en binnen een week geïnstalleerd te hebben. 

Bootzeil springt in het gat tussen de traditionele zeilmaker en een zeiltje van de gamma. voor een goede prijs een kwalitatief goed en sterk zeil waar Bootzeil goede garantie op durft te geven.

AmsterdamDekzeil horstbizz
dekzeil op maat
dekzeil sloepdekzeil boot



Geen opmerkingen:

Een reactie posten