maandag 13 mei 2013

Liberty Rhea Corsiva Lago Family Nordcraft 430

Liberty 430De mal die is gebruikt om de Liberty 430, de Lago Amore 430, de Wiedesloep 430, de Nordcraft 430 en de Corsiva 430 te maken is een erg populaire gebleken. Iedereen wilt een stabiel bootje waar gezellig met vrienden in gevaren kan worden. Maar iedereen wilt natuurlijk ook gelijk in kunnen stappen zonder eerst te moeten hozen en zonder eerst de boot helemaal schoon te moeten maken. Bootzeil heeft daarop een antwoord.

Dekzeil Liberty 430 Liberty 430

Liberty 430 trailerBootzeil heeft al vele dekzeilen geleverd voor de populaire bootjes van 4,3 meter. Doelende op de Liberty 430, de Lago Amore 430, de Wiedesloep 430, de Nordcraft 430 en de Corsiva 430. De bootjes zijn verkrijgbaar onder de €4000,- en daarom wilt men er geen dekzeil opleggen van €1000,- Bootzeil heeft al een oplossing voor €334,-


Lago Amore 430

We hebben voor deze boten verschillende mogelijke manieren om ze af te dekken, Dit kan middels onze Amstel UVX 4.6 deze kost €334,- alleen helaas niet meer middels onze Rollercap. Dit zeil is goed betaalbaar vanwege de standaardisatie. Onze zeilen zijn middels de bijgeleverde installatie handleiding gemakkelijk zelf te installeren.

Wiedesloep 430 


Wiedesloep
De bevestiging van het zeil kan doormiddel van het aanbrengen van de bijgeleverde dopjes. deze kunnen in de kabelaring aangebracht worden maar kunnen ook in het polyester aangebracht worden. Het is natuurlijk spannend om te moeten boren in de boot maar misschien verlicht het de pijn een beetje wanneer ik zeg dat voor alles dat niet van polyester is en toch aan


de boot vast zit in de boot geboord is. Bevestig de dopjes dan ongeveer 5 cm onder de stootrand. 

Corsiva 430 

dekzeil corsivaHet Amstel 4.6 dekzeil, die we aanraden voor de bovengenoemde typen boten, heeft een ingebouwd stokken systeem, de stokken zijn gemaakt van hoogwaardig glasvezel en kunnen zelfs in de winter vele kilo's sneeuw houden. Het zeil fungeert zowel als winter en als zomerzeil. Het zeil is licht en is gemakkelijk binnen 5 minuten op en af te zetten, dit feit maakt het ook een fijn zeil om de boot in de zomer af te dekken omdat men zich niet in het zweet hoeft te werken. Het pakket is niet zwaarder dan 6 kilo en is ingepakt nooit langer dan 1.10 m. U krijgt er zelfs een handige draagtas bij waarin u het zeil gemakkelijk kunt opbergen.  (we werken dus niet met een lange horizontale draag balk en je hoeft dus zelf geen frame meer te maken)

corsiva 430 clasic
 corsiva 470

De Amstel 4.6

De Amstel UVX 4.6 kost €319,- exclusief schroevenset en verzendkosten.

wiede console sloep 421

Amstel 4.6 BootzeilAquatico 17 Family 430 

De Rollercap is een zeer recente ontwikkeling van Bootzeil, hij is ecofriendly geproduceerd en draagt bij aan een betere wereld, al is het alleen al fijn dat de bootjes niet meer zinken en er geen kleine ecologische olierampjes meer plaats vinden bij het zinken van een boot. 

De Rollercap

De Rollercap is er voor kleinere boten, tot maximaal 3meter. Deze is op maat te maken op de contouren van de boot door de stokken die in het zeil moeten ongeveer 5 cm buiten de rand uit te laten steken. Het dekzeil is helemaal plat en wordt middels de stokken die over de breedte van de boot lopen overal gelijkwaardig ondersteund. De Rollercap dankt zijn naam aan de gemakkelijke manier van opbergen, gewoon even oprollen en in de bijgeleverde draagtas stoppen.  De Rollercap raden wij enkel alleen nog maar aan voor boten tot 3 meter, omdat in de praktijk mensen de lengte spanning er niet voldoende op konden zetten. De Amstel is vele malen duurzamer gebleken dan deze Rollercap. 

Nordcraft 430

Beide Afdekzeilen zijn gemakkelijk in gebruik en wegen niet zo veel. Het gebruikte doek is door Bootzeil zelf ontwikkeld. Het doek is gemaakt van Polyester vezels die gecoat zijn zodat zij geen UV straling door het doek doorlaten. Aan de binnenkant is het doek voorzien van een laagje PVC waardoor het zeil 100% waterdicht is. Vraag hier een gratis sample stofstaaltje aan.





rhea-430-classic-sloep_src_8dekzeil topcraft 430dekzeil rheadekzeil rhea 430dekzeil nordcraft 430Verano 430Rollercap family 430Rhea-430-ClassicNordcraft 430
wiedesloep 430Nordcraft 430 dekzeilRollercap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten