donderdag 30 mei 2013

Dekzeil voor motorkruiser

Bootzeil.nl bereken hier zelf wat een dekzeil voor uw motorjacht kost!



Pampus


Voor motorjachten en motorkruisers heeft bootzeil de Pampuslijn ontwikkeld, een sterk niet al te zwaar winterkleed dat 100% waterdicht is en voorzien is van voldoende ventilatie sleuven zodat er geen condensvorming binnen kan ontstaan.

Dit afdekkleed is gesegmenteerd en daardoor ook gemakkelijk te hanteren, bootzeil heeft de Pampus in 2 varianten, een easy ajust versie die middels klittenband helemaal op de contouren van de boot en evenredig aan de waterlijn is aan te passen. Ook heeft Bootzeil de Pampus BIG, dit is een versie die altijd maatwerk vereist.

Meer dan de helft voordeliger dan de traditionele zeilmaker


Doordat Bootzeil altijd de zeilen op voorraad heeft en het zeil zelf gebruikt als mal voor de boot, zult u merken dat de kosten van een winterkleed bij bootzeil vaak meer dan de helft voordeliger is dan de traditionele zeilmaker.

Frame maken,

Er zijn verschillende manieren om een goede constructie te maken die de winter uw zeil zal houden, zie hier een aantal fotos met voorbeelden van frame constructies.




De Pampus is te bestellen via de website van Bootzeil, u ziet direct wat het kost.

winterzeil vd boot 009pampuspampus vianen motorkruiser dekzeilpampus grootYachtcharterPampus12Pampus framePampus dekzeil






Geen opmerkingen:

Een reactie posten